Search icon

Tafelgoochelaar Bart Uriot

Tafelgoochelaar Bart Uriot

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Laat uw gasten versteld staan door de magic van Bart Uriot! Gesponsord door een internationaal speelkaarten bedrijf, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Bart dus dan ook zeker gerant!
See the Magic and Believe in the Impossible.
Bart heeft op verschillende evenementen, bedrijfsfeesten en de straat mensen doen verbazen! Voor hem is het dan ook makkelijk om contact te leggen met mensen en zo het ijs te breken. Bart zal naar de gasten toe gaan en ze een ongelofelijke ervaring geven. Ze zullen niet alleen ongelofelijke dingen zien, maar ook zelf doen. Bart betrekt namelijk de gasten actief mee in zijn magie waardoor niet alleen hij, maar ook de gasten onverklaarbare dingen zullen doen! Close-Up Magic, ook wel het tafel goochelen genoemd, is het soort magie waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop! Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mids, DMC en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien! AEY Catcher Bart is vorig jaar gevraagd voor een sponsorschap bij het internationale speelkaarten bedrijf AEY Catcher. Hij is samen met 4 anderen internationale artiesten het gezicht van het bedrijf. Samen promoten ze de nieuwe kaartspellen en anderen producten van AEY Catcher.

Referenties

BRUILOFT Een greep uit de reacties: "Tot op heden weten we niet hoe hij het deed, ik heb er veel over nagedacht", "Dit is de eerste artiest bij wie ik geen foutje kon ontdekken, hoe kan dat ???", "Ik heb 1 op 1 een spel gedaan en hij raakte me echt" en tot slot een getuige die nu bij Bart in de leer zou willen, omdat hij echt moet weten hoe alles werkt. "Niks dan lof voor Bart die zo'n grote indruk op onze gasten heeft achter gelaten!!! En Bart bedankt voor het vermaken van iedereen", Michael & Hermine. AEY CATCHER SPONSOR "We are really glad that Bart Uriot is a part of the AEY Catcher Artist Team. He is highly talented, super skilled and really fun! Bart is a sympathic and young man who impresses his audience with incredible magic. We know that his favourite sentence is "Believe in the impossible" which is fantastic. You'll hear from him more in the future for sure". AEY Catcher Company
Shows
Tafelgoochelaar Bart Uriot
Tafelgoochelaar Bart Uriot

Vanaf285


Videos
 • Henry de Straat Goochelaar
  Henry de Straat Goochelaar

  Vanaf300 Illusionisten

 • Goochelaar Jan Smulders
  Goochelaar Jan Smulders

  Vanaf390 Illusionisten

 • Goochelaar Lucas
  Goochelaar Lucas

  Vanaf550 Illusionisten

Tafelgoochelaar Bart Uriot boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Tafelgoochelaar Bart Uriot online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Tafelgoochelaar Bart Uriot net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tafelgoochelaar Bart Uriot beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tafelgoochelaar Bart Uriot liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tafelgoochelaar Bart Uriot wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tafelgoochelaar Bart Uriot boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.