Search icon

Tandem

Tandem

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tandem bestaat uit twee jonge enthousiaste muzikanten zal nog veel van zich laten horen. Muziek maken is Tandem met de paplepel ingegoten. U kunt gerust het duo Tandem uitnodigen op uw bruiloft, personeelsfeest of feest van uw vereniging e.d. Het repertoire is breed, up to date en voor elk wat wils, dus geschikt voor jong en oud: Achtergrondmuziek, Nederlandstalig, Engelstalig, Top 40. Wie beweert dat er een hele band voor nodig is om feest te maken heeft Tandem nog niet gezien Bezetting van Tandem Hans Peter Sloots – drums en zang Jos van Kampen – keyboard en zang
Shows:
 • TandemPrijs op aanvraag
Genres
AllroundTop 40

 • MmoozZ
  MmoozZ

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • De Suskes
  De Suskes

  Op aanvraag Coverbands

  CarnavalFeest
 • Final Touch
  Final Touch

  Vanaf2450 Coverbands

  PopReggae

Tandem boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tandem beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tandem liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tandem wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tandem boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.