Search icon

Team Remix

Team Remix

Acts - clinics and shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Remix kan voor ieder evenement of feest een passende show aanbieden. Een spetterende opening of knallende afsluiting is aan ons welbesteed. We hebben teams in alle leeftijden en alle niveaus, dus wat voor een optreden u ook wilt... wij kunnen hem geven. Dansstudio REMIX heeft een aantal dansgroepen die we hiervoor kunnen inzetten. De dansstudio heeft met de teams al meer dan 15 Nederlandse titels en zelfs een Wereldtitel op haar naam staan. Het vlaggenschip van Dansstudio REMIX is Team Remix, dit team is door de bond al diverse malen afgevaardigd om Nederland te vertegenwoordigen bij de Wereldkampioenschappen in Las Vegas. Een optreden duurt ca. 2 minuten, wij kunnen meerdere optredens op een avond verzorgen. Dat het een spektakel wordt is zeker!
Shows
Team Remix
Team Remix

Vanaf250

Genres
Allround

Videos
 • VIP bus Striptease
  VIP bus Striptease

  Vanaf1200 Dansshows

 • Baroque vogue
  Baroque vogue

  Vanaf800 Dansshows

 • Come Correct
  Come Correct

  Vanaf2100 Dansshows

Team Remix boeken doe je zelf!
Dansshows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Team Remix beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Team Remix liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Team Remix wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Team Remix boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dansshows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.