Search icon

Tendance Drive in Shows

Tendance Drive in Shows

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tendance Drive in Shows staat bekend om de hoge kwaliteit van onze shows, onze apparatuur en onze allround DJ’s. Wij draaien op alle soorten feesten door heel Nederland. Vooraf bespreken we de muziekvoorkeuren zodat onze allround DJ's exact aanvoelen hoe u het feest wilt hebben. Met uw voorkeuren en onze 20 jaar ervaring hebben we dan alle tools in handen om het feest tot een onvergetelijke belevenis te maken.
Shows
Tendance Drive in Shows
Tendance Drive in Shows

Vanaf495

Genres
AllroundEighties / 80´sFeestNineties / 90`sSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`s

Videos
 • Drive in vanaf 100 personen excl. DJ
  Drive in vanaf 100 personen excl. DJ

  Vanaf355 Allround

  AllroundFeest
 • Freaky Dancer Disco Show
  Freaky Dancer Disco Show

  Op aanvraag Allround

  AllroundDance
 • Star Nine
  Star Nine

  Vanaf3150 Allround

  AchtergrondmuziekCeremonie
Tendance Drive in Shows boeken doe je zelf!
Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tendance Drive in Shows beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tendance Drive in Shows liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tendance Drive in Shows wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tendance Drive in Shows boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.