Search icon

The 2 Men Show

The 2 Men Show

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Top-entertainers Michael Schumacher en Tom Roelofs zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze flink aan de weg als The 2Men Show. Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers. Het repertoire is erg gevarieerd; het bevat zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Hiermee zorgen zij voor een ultieme sfeer. Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen ze voor een topfeest! Een optreden van The 2Men Show boeken doe je bij de bekende boekingskantoren. Voor meer informatie over optredens van The 2Men Show neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The 2Men Show . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.
Shows:
 • The 2 Men ShowVanaf995
Genres
AchtergrondmuziekAllroundDance ClassicsEighties / 80´sFeestLevenslied / volksNineties / 90`sPopRockRock & RollTop 40Zeroes / oo`s

Videos
 • The Battle
  The Battle

  Vanaf3950 Allround

  AllroundDance
 • Verjaardags DJ
  Verjaardags DJ

  Vanaf395 Allround

  AchtergrondmuziekAllround
 • Q5 New Style
  Q5 New Style

  Op aanvraag Allround

  Allround

The 2 Men Show boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The 2 Men Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The 2 Men Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The 2 Men Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The 2 Men Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.