Search icon

The BIG 80’s & 90’s Party

The BIG 80’s & 90’s Party

Drive-in shows
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

The BIG 80's & 90's Party

Tijdens de show van The BIG 80’s & 90’s Party waan je je even terug in de tijd. Het podium zal worden aangekleed met verschillende beeldschermen waarop de gehele avond fragmenten te zien zijn variërend van“Zeg eens AA” tot Loekie de leeuw en van “Miami Vice” tot TMF. De verlichting, de decoratie, debeeldschermen, het warme geluid en de vele mogelijkheden die bij te boeken zijn om de sfeer nog meer te verrijken, zullen er voor zorgen dat ieders lichaam vanzelf weer puberhormonen gaat aanmaken. Met z’n allen één avond terug naar de tijd waarin je elk weekend op de dansvloer stond. De DJ’s van The BIG 80’s en 90’s Party draaien alle grote hits uit die tijd. Ze staan bekend om hun interacte met het publiek en zullen dan ook, naast het draaien, op verrassende wijze het publiek betrekken bij de gehele show. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de beste 80’s en 90’s outfit en het HOOGST getoupeerde haar! Kortom een 4 uur durend sfeervol muziekspektakel met alle hits uit de 80’s & 90’s in een wervelende mix! Wil je de BIG 80’s & 90’s Party ook op jouw evenement? De BIG 80’s & 90’s Party is te boeken voor zalen,discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.
Shows
The BIG 80’s & 90’s Party
The BIG 80’s & 90’s Party

Vanaf3350

Genres
Eighties / 80´sNineties / 90`sDance ClassicsDiscoFoutFeestUrban

Videos
Foto's
 • Gunther Sturm
  Gunther Sturm

  Vanaf1950 Allround

  CeremonieFeest
 • jeWelste
  jeWelste

  Op aanvraag Allround

  AllroundDance
 • Broken White Productions
  Broken White Productions

  Vanaf1885 Allround

  Allround
The BIG 80’s & 90’s Party boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct The BIG 80’s & 90’s Party online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van The BIG 80’s & 90’s Party net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Allround boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The BIG 80’s & 90’s Party beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The BIG 80’s & 90’s Party liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The BIG 80’s & 90’s Party wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The BIG 80’s & 90’s Party boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Allround meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.