Search icon

The Boogie Dogs

The Boogie Dogs

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Rock ’n roll-formatie The Boogie Dogs is in 2011 opgericht door pianist/zanger Daniël Bethlem. Victor van Piggelen op gitaar, Ron Benning op staande bas, Cees Verhoogt op drum en Daniël Bethlem op piano. Dat is samen – het is uitgerekend- zo’n 90 jaar professionele podium-ervaring. Maar het zijn allemaal nog jonge honden, gretig om hun ding te doen op de planken. Deze mannen gaan voor het pure plezier en energie van de rock ’n roll. Overal te boeken: verjaardag, festival, kroeg, feesttent, achtertuin, stadion. Voor een uurtje of de hele avond (minimaal 3 x 45 minuten). Informeer naar de mogelijkheden.
Shows:
 • The Boogie DogsVanaf850
Genres
FeestRock & Roll

Videos
 • Joshua Aaron
  Joshua Aaron

  Vanaf285 Band

  CountryJazz
 • Bos's Blues Band
  Bos's Blues Band

  Vanaf475 Band

  BluesJazz
 • Die Dandys
  Die Dandys

  Vanaf3495 Band

  Apres-skiFeest

The Boogie Dogs boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Boogie Dogs beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Boogie Dogs liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Boogie Dogs wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Boogie Dogs boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.