Search icon

The Brassbells

The Brassbells

Bands
Nederlands
Engels
Spaans
Overig
Covers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Graag stel ik u voor aan The Brass Bells, een enthousiaste groep blazers, speciaal samengesteld om in de wintermaanden op te treden op kerstmarkten, zorginstellingen en in winkelcentra. Ons repertoire bestaat uit vrolijke gearrangeerde kerst/wintermuziek. Denk hierbij aan een grote gevarieerdheid, van traditionele kerstmuziek tot modernere kersthits (bijvoorbeeld muziek uit Disney’s ‘Frozen'). Hierbij hoort natuurlijk ook een toepasselijke winterse outfit. Wij zijn alle 4 conservatorium geschoold (in Haarlem en Den Haag), waardoor een goede kwaliteit gegarandeerd is. De band speelt onversterkt, wat een voordeel is. Hierdoor zijn wij mobiel en kunnen we op meerdere plekken op de markt of in het winkelcentrum spelen. Toch zijn wij altijd goed te horen, zonder dat wij ooit problemen hebben gehad met geluidsoverlast. Op dit moment hebben we nog een aantal open plekken in onze agenda, maar wees er snel bij! De optredens beginnen nu binnen te komen. We zien er naar uit een optreden bij u te komen verzorgen.
Shows:
 • Kerst concertVanaf450
Genres
AchtergrondmuziekInstrumentaalInteractief / Op verzoekJazzKerstKlassiekPop

Videos
Foto's
 • Voltage (Dave Vermeulen)
  Voltage (Dave Vermeulen)

  Vanaf1975 Band

  FeestInstrumentaal
 • Kobus en de Rokkers
  Kobus en de Rokkers

  Op aanvraag Band

  FeestInstrumentaal
 • Bökkers
  Bökkers

  Op aanvraag Band

  Rock

The Brassbells boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Brassbells beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Brassbells liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Brassbells wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Brassbells boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.