Search icon

The Dutch Michael Jackson

The Dutch Michael Jackson

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een wervelende show voor diverse feesten en evenementen! Michael Jackson imitator Nelson Jackson is "an officially recognized Michael Jackson-impersonator" sinds 1992 en trad met zijn Michael Jackson Tribute Show al meer dan 2000 keer in binnen- en buitenland op.
Een show vol vuur en dynamiek
De wisseling van kleding en het spectaculaire dansen geven uw event of feest een extra dimensie. The ultimate tribute to the king of pop. Nelson The Dutch number 1 Michael Jackson action show act.

Wie is the Dutch Michael Jackson?

Niels Vennegoor uit Almelo is the Dutch Michael Jackson. Al meer dan 30 jaar brengt hij Michael Jackson bij grote en kleine evenementen op het podium weer tot leven. Een geweldige look a like, maar ook een wonderbaarlijke tribute artiest.

Michael Jackson Tribute show

Nelson Jackson (zijn artiestennaam) playbackt de meest bekende hits in geweldige kostuums bij zijn optredens. Je zou denken dat Micheal Jackson himself in levenden lijve voor je staat! Deze Look a Like/Imitator is al sinds 1988 bezig met zijn Michael Jackson act en heeft al in verschillende landen opgetreden. Wil je de magie en de kracht van Michael Jackson herleven? Informeer dan nu naar de mogelijkheden! Deze act is voor meerdere events geschikt, zoals bv.: Bruiloften, verjaardagen, jubilea, sportevenementen, bedrijfsfeesten, beurzen en congressen, etc. De show duurt ongeveer 30 minuten en bevat Michael’s grootste hits zoals ‘Billy Jean’, ‘Beat it’ en ‘Thriller’. Tijdens zijn show vinden er een flink aantal kostuumwissels plaats! Kostuums zijn allen herkenbaar uit de video’s.
Shows
The Dutch Michael Jackson
The Dutch Michael Jackson

Prijs op aanvraag

Genres
PopTribute

Videos
 • Queen Elizabeth (UK)
  Queen Elizabeth (UK)

  Vanaf1695 Imitators

 • Sam Kramer (Bono (U2) imitator)
  Sam Kramer (Bono (U2) imitator)

  Op aanvraag Imitators

  Eighties / 80´sFeest
 • Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like
  Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like

  Vanaf375 Imitators

The Dutch Michael Jackson boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct The Dutch Michael Jackson online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van The Dutch Michael Jackson net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Dutch Michael Jackson beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Dutch Michael Jackson liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Dutch Michael Jackson wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Dutch Michael Jackson boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.