Search icon

The Great Borrelnootjes

The Great Borrelnootjes

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
The Great Borrelnootjes zorgen voor de akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes en de bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch en dus nooit overheersend. Het repertoire bestaat uit nummers van de jaren zestig tot nu, zowel Engels als Nederlandstalig, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. Uitbreiding met een persuccionist/drummer is mogelijk. The Great Borrelnootjes spelen op elke locatie en door het hele land.
Shows:
 • The Great BorrelnootjesPrijs op aanvraag
Genres
AllroundInstrumentaalJazzLevenslied / volksPopTop 40

 • Jaren 60 & 70 met Woodstock en Central Park
  Jaren 60 & 70 met Woodstock en Central Park

  Vanaf250 Coverbands

  CountryPop
 • Around the Jukebox
  Around the Jukebox

  Vanaf750 Coverbands

  JazzPop
 • Captain Midnight XL
  Captain Midnight XL

  Vanaf850 Coverbands

  Dance ClassicsDisco

The Great Borrelnootjes boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Great Borrelnootjes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Great Borrelnootjes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Great Borrelnootjes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Great Borrelnootjes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.