Search icon

The Kentucky Grasshoppers

The Kentucky Grasshoppers

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zeven doorgewinterde muzikanten uit de omgeving van Groningen, die hun sporen in de muziek afgelopen 50 jaar ruimschoots hebben verdiend, hebben de koppen bij elkaar gestoken en naast hun gebruikelijke muzikale activiteiten een semi-akoestische Country band in elkaar gezet. Een semi-akoestische band wil zeggen dat het geluidsniveau aanzienlijk lager ligt dan bij elektrische bands, voornamelijk door het ontbreken van een compleet drumstel. Dit deel van de ritme sectie bestaat nu uit een Cajon en andere percussie instrumenten. De band is daarom bijzonder geschikt voor speciale gelegenheden zoals, Bedrijfsfeesten – kleine Theaters – Restaurants / Bars – Openingen – Presentaties, zelfs huiskamer-concerten behoren tot de mogelijkheden. De muziek kan als Easy listening worden aangemerkt, waarbij het zwaartepunt ligt bij het vocale gedeelte doordat alle zeven muzikanten eveneens lead-vocal zangers zijn. Kortom een sfeervolle afwisselende sound mede doordat een Steelguitar is gevoegd, naast 3 akoestische gitaren, elektrische gitaar, basgitaar en Cajon-percussie etc. Wat u kunt verwachten zijn nummers van The Eagles – Merle Haggard – Venice – Willie Nelson – Highwaymen – Ed Bruce – Alan Jackson – C S N Y – Elvis Costello – Paul Carrack en vele anderen. Bandleden : (vlnr) Raymond Paré, Henk Vrieling, Anne Doedens, Ronald Nihot, Derk de Vries, Daan Sahetapy en Bert (Woody) van der Woude.
Shows:
 • The Kentucky GrasshoppersPrijs op aanvraag
Genres
AchtergrondmuziekAllroundCeremonieEighties / 80´sInstrumentaalJazzPopSeventies / 70`s

Videos
 • Bayerische Bierfeest
  Bayerische Bierfeest

  Vanaf4995 Coverbands

  Apres-skiFeest
 • Marcus & Taylor
  Marcus & Taylor

  Vanaf2095 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • De Gekko’s
  De Gekko’s

  Vanaf1250 Coverbands

  AllroundFeest

The Kentucky Grasshoppers boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Kentucky Grasshoppers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Kentucky Grasshoppers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Kentucky Grasshoppers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Kentucky Grasshoppers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.