Search icon

The Little Swingband

The Little Swingband

Muzikanten
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Niet zomaar een small big-band, maar een te gekke band met professionele muzikanten. Een bigband sound met een kleinere bezetting! Een compacte band bestaande uit professionele muzikanten die heerlijke jazzy, swing jump-jive bigband muziek vertolken met een eigen sound die smaakt naar meer. Een heerlijke ritmesectie bestaande uit Contrabas, Piano en Drums. Een spetterende blazerssectie die klinken als een volle bigband bestaande uit 2 Trompetten en 2 Saxofonisten. En als kers op de muzikale taart hebben wij een frisse mooie zangeres op de front die heerlijke crooners ten gehore brengt. The Little Swingband onderscheid zich in de begeleiding van vele artiesten waar zei mee hebben mogen werken. Onder ander zijn dat: Johnny Rosenberg, Bart Brandjes, Ronald Douglas, Greetje Kauffeld, Frits Landesbergen, Dennis Koppen, John Keier en ga zo maar door…. Wij spelen in binnen en buitenland op (jazz of andere)- festivals of op besloten feesten, diners of andere interessante gelegenheden.
Shows
The Little Swingband
The Little Swingband

Vanaf2695

Genres
Jazz

 • Orkest in de kleuren van je huisstijl
  Orkest in de kleuren van je huisstijl

  Vanaf695 Orkesten

  Instrumentaal
 • Fanfare-act
  Fanfare-act

  Vanaf950 Orkesten

  AllroundBlues
 • Thijs Boontjes
  Thijs Boontjes

  Op aanvraag Orkesten

  Pop
The Little Swingband boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct The Little Swingband online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van The Little Swingband net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Orkesten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Orkesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Little Swingband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Orkesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Little Swingband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Little Swingband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Little Swingband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Orkesten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.