Search icon

The McCartney Years

The McCartney Years

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Geprezen door de originele Beatles promotor, Mr. Sid Bernstein, als “The best on the scene”. The McCartney Years (Canada) is een door de jaren heen gaande, technisch verbazende en explosieve liveshow waarin de muziek van Paul McCartney wordt uitgevoerd, verspreid door de jaren heen van The Beatles tot Wings. Hits zoals Hey Jude, Jet, Let It Be, Band On The Run, The Long And Winding Road, Live And Let Die, Lady Madonna en nog veel meer. Zelfs een aantal memorabele nummers die Paul McCartney tijdens de jaren ‘60 en ‘70 allemaal schreef en heeft uitgevoerd volgens de originele afspraken door een band die wereldwijd het publiek heeft vermaakt, met een persoonlijke toevoeging van de voormalige gitarist Denny Laine. Gegarandeerd dat dit een avond wordt waarbij je uit je stoel springt en klapt, zingt en meedanst op de muziek van een van de meest productieve artiesten van alle tijden in deze authentieke, tijdloze live concert ervaring!
Shows:
 • The McCartney YearsVanaf4950
Genres
Seventies / 70`sSixties / 60`sTribute

Videos
 • Coldday (tribute band Coldplay)
  Coldday (tribute band Coldplay)

  Vanaf2500 Tributebands

  PopRock
 • Be Floyd
  Be Floyd

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • DEPECHE MORE ( tribute to depeche mode )
  DEPECHE MORE ( tribute to depeche mode )

  Vanaf1600 Tributebands

  AllroundEighties / 80´s

The McCartney Years boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The McCartney Years beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The McCartney Years liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The McCartney Years wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The McCartney Years boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.