Search icon

The Mods and Rockers Show

The Mods and Rockers Show

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
The Mods and Rockers Show, van Johnny Warman's Magic Bus brengt ons de beste muzikale Jaren van ons leven, de 60’s en de 70’s. De Mods en Rockers hebben vrede gesloten om een ​​van de grootste tijdperken in de populaire muziek te vieren.. Dus, of je nu een parka of een lederen jas, een scooter of een Norton had, maak je klaar voor een avond vol puur entertainment van een van de beste bands op het live-circuit
Shows:
 • The Mods and Rockers ShowPrijs op aanvraag
Genres
Seventies / 70`sSixties / 60`sTribute

Videos
 • Top Secret
  Top Secret

  Vanaf1750 Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround
 • The Night Flight (Night Flight to Rio)
  The Night Flight (Night Flight to Rio)

  Vanaf3495 Coverbands

  DanceDisco
 • Souls United
  Souls United

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40

The Mods and Rockers Show boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Mods and Rockers Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Mods and Rockers Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Mods and Rockers Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Mods and Rockers Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.