Search icon

The Pebbles

The Pebbles

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Twee holbewoners, uit de oertijd en rijdend op een dinosaurus, geteleporteerd naar de 21ste eeuw. De dino’s zijn hongerig, super nieuwsgierig en extreem aaibaar. In de huidige wereld gaan zij op ontdekkingstocht en leren de moderne tijd kennen door middel van interactie met het publiek. Hun kleurrijke verschijning zorgt op elke locatie voor een unieke mobiele eyecatcher. Dit arrangement is geschikt voor: - Straattheater - Winkelcentra - Promotie - Evenementen - De act wordt gespeeld met 2 spelers - De act wordt 4 x 30 minuten gespeeld binnen 3,5 uur - De act is mobiel, de dino's lopen rond - Bij extreem weer en / of extreme regenval is de act niet mogelijk - De act is interactief
Shows
The Pebbles
The Pebbles

Vanaf690


Videos
 • Spongebob
  Spongebob

  Vanaf1050 Animatie acts

 • Locoburgemeester
  Locoburgemeester

  Vanaf450 Animatie acts

 • Arbres d'Or
  Arbres d'Or

  Vanaf745 Animatie acts

The Pebbles boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Pebbles beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Pebbles liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Pebbles wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Pebbles boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.