Search icon

The Professor (USA)

The Professor (USA)

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

'The Professor and his One Man Dirty Rhythm and Blues Explosion': een knotsgekke Amerikaan die zingt als een wildeman, beukt op de piano en tegelijkertijd met zijn voeten een echt drumstel bespeelt... Dampende en stampende Rock'n'Roll van oa Jerry Lee Lewis, Little Richard, Chuck Berry en Elvis Presley - door een One Man Band die zijn weerga niet kent! Deze Professor is geboren en getogen in Rockaway Beach, New York. Als klein kind raakte hij al in ban van Jerry Lee Lewis en de andere helden uit de fifties. In de jaren '80 en '90 was hij gitarist in de bekende rockabillyband The Roustabouts - met oa Gary Setzer, broer van Stray Cats-voorman Brian. Nadien deed hij talloze jaren ervaring op als barpianist tot hij op het briljante idee kwam om erbij te gaan drummen, met zijn voeten. Waarom? Omdat die toch niks te doen hadden! Inmiddels vertoont hij zijn kunsten door heel Europa. Als The Professor op zijn kruk plaats neemt is er geen stoppen aan. Het publiek komt geheid de dansvloer op, zingt mee en gaat uit z'n dak. Een unieke show waarin The Professor heerlijke live muziek combineert met enorm veel humor en - naar eigen zeggen - een niet te onderschatten oog voor vrouwelijk schoon!
Shows
The Professor (USA)
The Professor (USA)

Prijs op aanvraag

Genres
FeestRock & Roll

Videos
 • Story of Boybands
  Story of Boybands

  Vanaf4950 Tributebands

  DanceNineties / 90`s
 • De Hakviolen
  De Hakviolen

  Vanaf2995 Tributebands

  FeestRock
 • Nouked
  Nouked

  Vanaf1100 Tributebands

  RockTribute
The Professor (USA) boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct The Professor (USA) online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van The Professor (USA) net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Professor (USA) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Professor (USA) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Professor (USA) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Professor (USA) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.