Search icon

The Security Boys

The Security Boys

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Security Boys zullen jou evenement uiterst streng beveiligen. De mensen op het evenement worden goed gecontroleerd door deze stoere sterke mannen. De 2 overdreven brede security boys nemen hun werk uiterst serieus. Niemand zal ongecontroleerd de zaal binnenkomen. Uiteraard zullen de security boys tot grote verbazing van de gasten allerlei vreemde voorwerpen bij hun aantreffen. We kunnen totaal 5 security boys leveren (voor grote evenementen) Als u bij ons meerdere acts boekt op de zelfde avond dan rekenen wij andere prijzen.
Shows:
 • The Security BoysVanaf425

 • De Vuurvogels
  De Vuurvogels

  Vanaf1100 Ontvangstacts

 • De Baronessen
  De Baronessen

  Vanaf1950 Ontvangstacts

 • Acrobatische Paaldans
  Acrobatische Paaldans

  Vanaf600 Ontvangstacts

The Security Boys boeken doe je zelf!

Ontvangstacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Security Boys beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Security Boys liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Security Boys wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Security Boys boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.