Search icon

The Show Girls of Magic

The Show Girls of Magic

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De meiden komen uit verschillende facetten van de entertainment branche, zij hebben elk afzonderlijk hun sporen verdiend in onder andere musicals, dinnershows, attractieparken en de illusie wereld. Samen hebben zij de krachten gebundeld en is er een uniek magic concept ontstaan waarin de kernwoorden fun, Dynamiek en originaliteit centraal staan! Showgirls of Magic richt zich op een breed publiek en is door de speelsheid van de act geschikt voor jong en oud!
Shows:
 • The Showgirls of Magic Vanaf3995

 • Tafelgoochelaar Jack Tucker
  Tafelgoochelaar Jack Tucker

  Vanaf500 Illusionisten

 • Renzo Kazàn – The Magic man
  Renzo Kazàn – The Magic man

  Op aanvraag Illusionisten

 • Goochelaar Dave van Gulik
  Goochelaar Dave van Gulik

  Vanaf650 Illusionisten

The Show Girls of Magic boeken doe je zelf!

Acts, clinics & shows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acts, clinics & shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Show Girls of Magic beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acts, clinics & shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Show Girls of Magic liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Show Girls of Magic wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Show Girls of Magic boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.