Search icon

The Weddingparty

The Weddingparty

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ruim 25 jaar ervaring hebben wij in onze nieuwe weddingparty 2.0 gestopt en die ervaring is onmisbaar voor dé feestavond van jullie bruiloft: oftewel de kers op de taart. In de afgelopen jaren hebben wij vele honderden bruidsparen mogen voorzien van show met DJ voor hun mooiste avond en we kunnen wel stellen dat we hier goed in geworden zijn. Of noem het ervaring. Maar we weten in ieder geval wat de valkuilen zijn en kunnen goed adviseren. Dat doen we dan ook graag. We houden er niet van om op te scheppen, maar als nuchtere Friezen durven we wel te zeggen dat we één van de beste zijn op het gebied van bruiloften. De basis van onze wedding party's zijn onze prachtig sfeervolle shows met A rate apparatuur wat zorgt voor een bedrijfszekere en optimale  verzorging van de avond. Daarnaast zijn al onze DJ's zeer ervaren gastheren met een vlotte doch nette ABN tongval. Geen geschreeuw maar netjes dé feestavond begeleidend naar vele hoogtepunten. Want het is jullie avond. Wanneer je op zoek bent naar dé Wedding- of eventshow met DJ dan heb je hem nu gevonden!
Shows:
 • The WeddingpartyVanaf945
Genres
AllroundEighties / 80´sFeestNineties / 90`sSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`s

Videos
 • Let's party!
  Let's party!

  Vanaf225 Bruiloft

  AllroundDance Classics
 • SLAM! On Tour
  SLAM! On Tour

  Vanaf2375 Radio

  AllroundDance
 • Mini Drive-In Show
  Mini Drive-In Show

  Vanaf350 Allround

  AllroundDance

The Weddingparty boeken doe je zelf!

Bruiloft zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bruiloft direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Weddingparty beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bruiloft boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Weddingparty liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Weddingparty wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Weddingparty boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.