Search icon

The Working Girls

The Working Girls

Acts - clinics and shows
Beschikbaarheid opvragen

The Working Girls hebben in hun carrière een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Hun uiterst professionele, internationaal georiënteerde en exact getimede show, is sindsdien slechts weinigen onbekend gebleven. Een optreden in Paul de Leeuw’s toenmalige televisieshow ‘De Schreeuw van de Leeuw’ bleek baanbrekend en opende de weg naar nationale bekendheid, waardering en erkenning. The Working Girls vormden de absolute eye-catcher in de unaniem als hoogst gewaardeerde en best bekeken aflevering uit de populaire reeks, waarmee zij voor het overgrote deel verantwoordelijk werden gesteld voor de brede acceptatie van travestie bij het Nederlandse publiek. The Working Girls zijn een hot item en kunnen zich verheugen in de blijvende interesse van zowel binnen- als buitenlandse televisieprogramma’s, die de groep door de jaren heen niet uit het oog zijn verloren en tot ver over ‘s lands grenzen hebben gebracht. Wereldwijd succes Hun vele succesvolle optredens, waaronder de voorprogramma’s van Rene Froger’s uitverkochte Kuip-concerten, de ‘kick-off’ in een volgepakt Olympisch Stadion, voorafgaand aan de Champions-League topper Ajax-Real Madrid en het uitermate succesvolle optreden in The Marquis Theatre in het supermekka van de showbizz, het New Yorkse ‘Broadway’, waren aanleiding tot kamerbrede interviews in de meest vooraanstaande (inter)nationale dag- en weekbladen. De grote internationale belangstelling voor, volgens een Amerikaans Dagblad, ‘Europe’s Best Female Impersonators’, bracht The Working Girls inmiddels naar vele landen, waaronder; de Verenigde Staten, Mexico, Venezuela, Israël, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Duitsland en België. Voor een periode van ruim vijf jaar verliet Red Head Diana de groep. Cindy & Sheila "kept up the good work" als duo, en met een aangepaste show boekten de twee ook weer grote successen in binnen en buitenland. Maar sinds december 2005 zijn The Working Girls weer compleet als trio in de originele bezetting, Cindy, Sheila en Diana !! Geheel in de Vintage trend brengen zij de originele show waarmee ze al vele zalen op de kop zetten! Een sterke compacte show met een ongekend hoge amusementswaarde, nog steeds en ontegenzeggelijk het handelsmerk van The Working Girls.
Shows
The Working Girls
The Working Girls

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundDance ClassicsTop 40

 • Diva Turner
  Diva Turner

  Vanaf650 Imitators

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Janis Joplin look-a-like
  Janis Joplin look-a-like

  Vanaf600 Imitators

  Sixties / 60`sTribute
 • Robbie Williams sound and lookalike
  Robbie Williams sound and lookalike

  Vanaf1550 Imitators

The Working Girls boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct The Working Girls online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van The Working Girls net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is The Working Girls beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat The Working Girls liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van The Working Girls wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je The Working Girls boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.