Search icon

Thomas Acda

Thomas Acda

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Noord-Hollandse cabaretier, acteur en zanger, Thomas Acda, kennen we vooral in combinatie met Paul de Munnik als Acda en De Munnik. De eerste show van dit duo in maart 1996 was genaamd Zwerf On. De heren groeiden uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse bands. Hun eerste CD Acda & De Munnik stond ruim 100 weken in de album top 100. De hits Kapitein Deel II, Het regent zonnestralen, Niet of nooit geweest en Ren Lenny Ren zijn ware hits en vergaren veel airplay. Na bijna 20 jaar lief en leed met elkaar gedeeld te hebben besluiten Thomas en Paul in 2014 definitief uit elkaar te gaan. Ze geven een afscheidsconcert in het Vondelpark dat druk bezocht werd door duizenden fans die de laatste keer naar Acda en De Munnik komen luisteren. Thomas heeft als achtergrond de toneelacademie en de kleinkunstacademie In Amsterdam. Na zijn afstuderen speelde hij een gastrol in de televisieserie In voor en tegenspoed en zat hij in de cabaretredactie van het populaire programma Kopspijkers. Ook nam hij plaats in het panel van Dit was het nieuws. Vanaf 1997 speelde hij in een aantal films waaronder: All Stars, The Missing Link en Lek. De film All Stars, waarin hij de keeper Willem speelde, werd een groot succes waardoor er een serie volgde. Er volgde daarna meerdere films als: In Oranje, Alles is Liefde en aankomend jaar in De Zevende Hemel. Voor zijn rol in de populaire film Alles is Liefde ontving Thomas in 2008 een Rembrandt. Thomas is ook te zien in de televisieserie Jeuk die al aan zijn 4e seizoen is begonnen. Verder verscheen Acda als ongekend geliefde Bad Guy in 2015 in de politieserie Flikken Maastricht en als godfather in de populaire misdaadserie Penoza. In 2015 debuteerde Thomas Acda als romanschrijver met zijn boek Onderweg met Roadie. Thomas volgde in New York een cursus scenario schrijven aan de filmacademie. In 2016 verscheen zijn regiedebuut met de film Fake. Ook is Thomas te zien als gast in het Tv-programma: Jeroen in California: Songs Of Life en in een leading role in de ensemble film De zevende hemel van Job Gosschalk. Daarnaast is hij bezig met het schrijven en componeren van de muziek voor de musical De Marathon die in maart 2017 in première gaat in Rotterdam. In november van dit jaar verschijnt er een gelijknamig album.
Shows
Thomas Acda
Thomas Acda

Prijs op aanvraag

Genres
Pop

Videos
 • Jan-Joost
  Jan-Joost

  Op aanvraag Zangers

  Allround
 • Le Prince
  Le Prince

  Op aanvraag Zangers

  FeestRap
 • Stimmung mit dem Peter
  Stimmung mit dem Peter

  Vanaf1125 Zangers

  Apres-skiCarnaval
Thomas Acda boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Thomas Acda beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Thomas Acda liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Thomas Acda wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Thomas Acda boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.