Search icon

Tijl Damen - Interactief Kindertheater

Tijl Damen - Interactief Kindertheater

Kindervermaak
Nederlands
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Tijl Damen maakt en speelt interactief kindertheater. Energieke, afwisselende, muzikale voorstellingen, waarbij het publiek op allerlei manieren actief betrokken wordt. Met ruim 250 voorstellingen per jaar is Tijl een veelgevraagd kinderartiest op festivals, basisscholen, in theaters en culturele centra en op tal van evenementen in heel Nederland en Vlaanderen. Al spelend past Tijl zijn voorstelling steeds aan op de samenstelling en energie van het publiek. Of het nu om peuters, kleuters, een hele basisschool of een familievoorstelling op een festival gaat: Tijl weet telkens weer aansluiting te vinden bij zijn publiek en hen voor zich te winnen. Door subtiele aanpassingen in het aanspreekniveau, de volgorde van acts en de soort humor krijgt ieder publiek wat het verdient: een show die niemand onbewogen laat... Tijl Damen rekent géén reiskosten voor voorstellingen in NL en BE.
Shows:
 • Tijl Damen - Interactief, Muzikaal KindertheaterVanaf900
Genres
Interactief / Op verzoekKerstSinterklaasFeest

Videos
Foto's
 • Wajang Goor Eng
  Wajang Goor Eng

  Vanaf750 Kindertheaters

 • Kindertheater
  Kindertheater

  Vanaf200 Kindertheaters

 • Het sprookje van Rosa en de draak
  Het sprookje van Rosa en de draak

  Vanaf475 Kindertheaters

Tijl Damen - Interactief Kindertheater boeken doe je zelf!

Kindertheaters zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindertheaters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tijl Damen - Interactief Kindertheater beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindertheaters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tijl Damen - Interactief Kindertheater liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tijl Damen - Interactief Kindertheater wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tijl Damen - Interactief Kindertheater boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.