Search icon

Tim & Faab

Tim & Faab

DJ's
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dit DJ duo is onmisbaar op ieder feest wat zich wilt ontpoppen tot een onvergetelijke ervaring. Over ervaring gesproken Tim en Faab hebben er genoeg van door al jaren samen op te treden zijn ze een garantie voor succes.
Tim en Faab, dé 70’s, 80’s en 90’s sensatie van nu!
Tim en Faab nemen u mee op een onverwachte reis door de muziek van toen. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de verrassende en soms onverwachte muziekkeuze ontstaat er vaak een ‘o ja’-moment. De show van Tim en Faab is geschikt voor jong en oud, en voor zowel bedrijfsfeesten als feesttenten. Ook op de bekendere festivals is Tim en Faab inmiddels een vaak gespot en zeer succesvol duo. Op Dutch Valley hebben de heren ook al jaren eigen party-area.
 • Inclusief licht en geluid tot 800 persone
 • Inclusief 30m2 verlichte vloer
 • Speelduur maximaal 4 uur
Shows
Tim & Faab
Tim & Faab

Vanaf3650

Genres
AllroundEighties / 80´sFeestNineties / 90`sSeventies / 70`s

 • DJ Wicky
  DJ Wicky

  Vanaf575 Feest DJ's

  AllroundDance Classics
 • Harry
  Harry

  Op aanvraag Feest DJ's

  AllroundCarnaval
 • Team TNT
  Team TNT

  Op aanvraag Feest DJ's

  Eighties / 80´sFeest
Tim & Faab boeken doe je zelf!
Feest DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Feest DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tim & Faab beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Feest DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tim & Faab liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tim & Faab wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tim & Faab boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Feest DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.