Search icon

Tina Turner Tribute

Tina Turner Tribute

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Totally Tina is in 2008 geboren nadat de Tina turner tribute als een Anastacia tribute de talent show “Stars in their eyes “won . zij werd uitgenodigd om op te treden in het grootste tribute festival in Engeland in Glaston budget. Omdat hier alleen bands optraden zocht Justine hulp van een aantal bandleden uit haar woonplaats. De band The Undertakers begeleidde haar met heel veel succes en besloten na dat de populariteit van Anastacia geleidelijk aan minder werd om te kijken of ze geen andere zangeres konden imiteren. Het werd tenslotte de Queen of Rock en Soul Tina Turner. Na maanden van reperteren met geluid, licht, dansers etc werd besloten om te gaan optreden. De show werd goed ontvangen en er kwamen meer en meer optredens voor steeds meer fans. De Engelse branche organisatie The Agents association erkende haar en haar band met een Gold Award to Totally Tina as “The Official UK No. 1” Tribute to Tina Turner. De show wordt steeds beter en sterker en kan met een kleine bezetting of met een grote band van 15 personen geboekt worden, incl blazers sectie en koor zangeressen. Hun goal; De rest van Europa veroveren en de no 1 van de wereld worden met een persoonlijk endorsement van de legende TINA TUNER zelf.
Shows
Tina Turner Tribute
Tina Turner Tribute

Prijs op aanvraag

Genres
PopRnBRockTribute

Videos
 • Fortunate Sons
  Fortunate Sons

  Vanaf2250 Tributebands

  InstrumentaalPop
 • FastLove
  FastLove

  Op aanvraag Tributebands

  PopTribute
 • The Fabulous Wannabeatles
  The Fabulous Wannabeatles

  Vanaf1975 Tributebands

  Pop
Tina Turner Tribute boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Tina Turner Tribute online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Tina Turner Tribute net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tina Turner Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tina Turner Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tina Turner Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tina Turner Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.