Search icon

Tjitske Jansen

Tjitske Jansen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De leukste dichteres van nu. Tjitske schrijft en leest gedichten voor die een normaal mens ook snapt en leuk vindt. Dus geen hoogdravend gedoe maar over echt belangrijke dingen in het leven (zoals Sneeuwwitje). Tjitske Jansen(1971) werd geboren in Barneveld. Ze deed VWO en studeerde cum laude af in beeldende kunst en theater aan de Hogeschool voor de kunsten Arnhem. Daarnaast deed ze een opleiding Nederlands aan de Radboud Universiteit Nijmegen die ze echter niet afmaakte. Voordat ze begon te dichten was ze onder meer werkzaam als koopvrouw op de markt, serveerster, administratief medewerker en kokshulp Ze schreef toneelteksten voor verschillende theatergroepen, werkte als actrice, ontwikkelde educatief materiaal over toneel schrijven voor basisscholen en gaf theater- en schrijfworkshops. Ze verwierf nationale aandacht met haar eerste gedichtenbundel Het moest maar eens gaan sneeuwen, die de best verkochte debuutbundel van 2003 werd. In 2004 verscheen Vind je mij opwindend? een bundel dialogen, monologen en een liedje. In 2008 verscheen haar tweede bundel Koerikoeloem, waarvoor ze in 2009 de Anna Bijns Prijs won, die om de twee jaar afwisselend wordt toegekend aan poëzie en proza.
Shows
Tjitske Jansen
Tjitske Jansen

Vanaf1995


Videos
 • Communicatie Training (music minded)
  Communicatie Training (music minded)

  Vanaf1150 Workshops

 • Accordeoniste Greetje de Oude
  Accordeoniste Greetje de Oude

  Vanaf325 Workshops

 • Pata Negra Flamenco danseressen
  Pata Negra Flamenco danseressen

  Vanaf525 Workshops

Tjitske Jansen boeken doe je zelf!
Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tjitske Jansen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tjitske Jansen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tjitske Jansen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tjitske Jansen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.