Search icon

Tobee van Banbao

Tobee van Banbao

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
BanBao heeft 2 karakters tot leven laten komen. Tobee en Rose zijn 2 van de belangrijkste karakters van de inmiddels welbekende bouwstenen van BanBao. Ontmoet deze 2 kindervrienden in het land of op uw eigen feestje. Vanaf heden inzetbaar voor ieder evenement. Wist u dat ze ook graag meekomen met de Banbao bouwwedstrijd.
Shows
Tobee van Banbao
Tobee van Banbao

Vanaf395


 • Spider-Man
  Spider-Man

  Vanaf375 Karakters - meet and greet

 • Meet en Greet Empi of Zero
  Meet en Greet Empi of Zero

  Vanaf225 Karakters - meet and greet

 • Ernst & Bobbie
  Ernst & Bobbie

  Vanaf3475 Karakters - meet and greet

Tobee van Banbao boeken doe je zelf!
Karakters - meet and greet boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters - meet and greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tobee van Banbao beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters - meet and greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tobee van Banbao liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tobee van Banbao wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tobee van Banbao boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Karakters - meet and greet meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.