Search icon

Toiletjuffen Jo en Sjaan

Toiletjuffen Jo en Sjaan

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Toiletjuffrouw Jo en Sjaan zijn de onmisbare hulpen in de huishouding. In de breedste zin van het woord. Voor een bedrijfsfeest en op evenementen met toiletwagens. Jo en Sjaan zorgen er op onnavolgbare wijze voor dat het toiletbezoek van uw gasten onvergetelijk wordt. Zij hebben het over het Koninklijk huis, duo-plassen en bovenal over hun eigen sores. Vooral als de toiletjuffen WC reiniger drinken is dat reden tot hilariteit, maar ook de fotocollage van bekende en minder bekende Nederlanders, brieven van het Nederlandse en Belgische koningshuis zorgen voor nodige gespreksstof. De toiletdames zijn solo of als duo te boeken.
Shows:
 • Toiletjuffen Jo en SjaanVanaf550

 • Mijnwerker
  Mijnwerker

  Vanaf500 Animatie acts

 • Robots Led Stilt Walkers
  Robots Led Stilt Walkers

  Vanaf675 Animatie acts

 • Matroos
  Matroos

  Vanaf500 Animatie acts

Toiletjuffen Jo en Sjaan boeken doe je zelf!

Animatie acts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Toiletjuffen Jo en Sjaan beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Toiletjuffen Jo en Sjaan liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Toiletjuffen Jo en Sjaan wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Toiletjuffen Jo en Sjaan boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.