Search icon

Tommie en Sofie

Tommie en Sofie

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Tommie & Sofie zijn de meest avontuurlijkste avonturiers van Nederland. Samen beleven zij leuke, gekke en spannende avonturen. Wil jij met hun mee? Dat kan want je kan met ze mee op avontuur. Leuk dat je langskomt. Wil je alles over ons weten? Dan ben je hier op de juiste plek. Geloof in de fantasie en ga met ons mee op avontuur! Wie en Wat is wie ? Tommie Heej ik ben Tommie en ik hou van avontuur! Daarom reis ik samen met Sofie overal naar toe en beleven wij zo veel avonturen. Soms ben ik wat onhandig en gaat er iets verkeerd. Gelukkig is Sofie altijd in de buurt om alles op te lossen. Wat ik ook heel leuk vind om te doen is goochelen. Met magie en wat fantasie kan je iedereen betoveren. Lang leven de fantasie! Sofie Hallo ik ben Sofie. Ben dol op reizen en biologie, dit is alles wat leeft zoals planten, dieren en insecten. Ik wil ook alles van de wereld zien, dit doe ik samen met Tommie. Super leuk, want Tommie is niet altijd even handig wat soms zorgt voor leuke, gekke en spannende avonturen. Het is dan maar goed dat ik bij Tommie ben om alles tot een goed einde te brengen.
Shows
Tommie en Sofie
Tommie en Sofie

Vanaf750


 • Buurman & Buurman De Grote Klusshow
  Buurman & Buurman De Grote Klusshow

  Vanaf2995 Karakters - meet and greet

 • Pompom
  Pompom

  Vanaf1195 Karakters - meet and greet

 • Op de foto met Popeye
  Op de foto met Popeye

  Vanaf1095 Karakters - meet and greet

Tommie en Sofie boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Tommie en Sofie online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Tommie en Sofie net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Karakters - meet and greet boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters - meet and greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tommie en Sofie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters - meet and greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tommie en Sofie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tommie en Sofie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tommie en Sofie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Karakters - meet and greet meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.