Search icon

Totally Spice: A Spice Girls Tribute

Totally Spice: A Spice Girls Tribute

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Totally Spice: A Spice Girls Tribute brengt je terug naar de 90’s!

Denk aan de jaren ’90 en je denkt aan de Spice Girls. Met hun debuut Wannabe scoorden ze een wereldwijde nummer 1-hit, en gewapend met plateaulaarzen en een flinke dosis girl power volgden nog vele internationale successen. De dames treden al enige tijd nog maar zeer spaarzaam samen op, maar wil je toch nú een optreden van de best verkopende meidengroep ooit ervaren, maak je dan geen zorgen!


Totally Spice is geen gewone coverband. Totally Spice is een klasse apart. Dichter bij the real thing kom je niet! Totally Spice: A Spice Girls Tribute neemt je mee terug naar de jaren ’90 met een authentiek Spice Girl-optreden. Vijf professionele zangeressen belichamen Ginger, Scary, Baby, Sporty en Posh in een show waarin het ene hoogtepunt het andere opvolgt. Hierbij mogen de iconische looks en originele danspasjes natuurlijk niet ontbreken! Ondersteund door een vierkoppige liveband passeren alle bekende nummers de revue. Leef je uit en zing mee met o.a. Stop, Spice Up Your Life, Say You’ll Be There, Mama en natuurlijk Wannabe!


In 2024 doet Totally Spice mee aan het derde seizoen van Tribute Battle of the Bands op SBS6!


Shows
Totally Spice: A Spice Girls Tribute
Totally Spice: A Spice Girls Tribute

Prijs op aanvraag

Genres
Nineties / 90`sPop

Videos
 • The Spicey Girls
  The Spicey Girls

  Op aanvraag Tributebands

  FeestFout
 • Rolling Stoned
  Rolling Stoned

  Vanaf4995 Tributebands

  RockTribute
 • Starman - The Dutch David Bowie Tribute
  Starman - The Dutch David Bowie Tribute

  Op aanvraag Tributebands

  AllroundTribute
Totally Spice: A Spice Girls Tribute boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Totally Spice: A Spice Girls Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Totally Spice: A Spice Girls Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Totally Spice: A Spice Girls Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Totally Spice: A Spice Girls Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.