Search icon

Tovermeester Lars

Tovermeester Lars

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Tovermeester Lars zal iedereen daadwerkelijk betoveren. Deze show is een mix van spektakel en spanning. Zal alles wel goed gaan? En de Sint mag natuurlijk niets merken. Kortom volop spanning! Dat geloof je toch niet! Tovermeester Lars heeft alles tot in de puntjes geregeld. Maar dan opent hij pardoes een pakje en… loopt het helemaal anders. Dat wordt nog spannend voor de kinderen. Sint mag natuurlijk niks merken en de Hoofdpiet, die belt en belt maar. Gelukkig is Lars het toveren meester en wie weet gebeurt er nog een wonder? Samen met de kinderen gaat tovermeester Lars de problemen proberen op te lossen. Een show vol spectaculaire trucs en liedjes, waarbij het publiek kan genieten, lachen en zich verwonderen van begin tot het einde. En wie weet komt dat toch nog alles goed net voordat de Sint aankomt…?! Boek een voorstelling vol spanning en krijg een programma: - Dat vrolijk en interactief is - Leuk voor jong én oud, jongens en meisjes - Met professionele artiest - Met leuke en spannende goocheltrucs - Waarin kinderen mogen op het podium assisteren - Met spannende verhaallijn die opbouwt naar komst van Sint - Geschikt voor groot én klein publiek - Dat perfect te combineren is met een SuperSintBezoek Sint op zn Best is in het bezit van het keumerk SVVS (Stichting Vrienden Van Sinterklaas). Prijs: - Inclusief strooigoed en persoonlijk voorgesprek - Op basis van 250 man publiek maximaal.  
Shows
Tovermeester Lars
Tovermeester Lars

Vanaf595


 • Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's
  Duo Dodo - Acts & Theaterprogramma's

  Vanaf1175 Goochelaars

 • Goochelaar
  Goochelaar

  Vanaf250 Goochelaars

 • De Magische kindershow
  De Magische kindershow

  Vanaf520 Goochelaars

Tovermeester Lars boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Tovermeester Lars online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Tovermeester Lars net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Goochelaars boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Goochelaars direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tovermeester Lars beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Goochelaars boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tovermeester Lars liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tovermeester Lars wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tovermeester Lars boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Goochelaars meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.