Search icon

Toverschool on Tour

Toverschool on Tour

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Toverschool on Tour is een nog nooit eerder vertoonde show met vliegende bezemstelen, toverspreuken, een magische spiegel, betoverde schatkisten en zelfs een sprekende draak. Een verbazingwekkende show die inspeelt op de enorme bekendheid en de magische wereld van Harry Potter. Op ‘uw’ toverschooldag draait alles om de Magic & Mystery show die door Nederlands beste kinderentertrainer Bart Juwett wordt gepresenteerd.
Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en veel humor.
Niet alleen de kinderen maar ook de aanwezige volwassenen zullen hun ogen niet geloven en kunnen volop genieten van een programma boordevol ‘special effects’, spelelementen met leuke prijzen en echte tovenarij!

Showprogramma

Op de ‘toverschooldag’ wordt op uw evenement een bruisend programma gepresenteerd. Een geavanceerde show die zijn weerga niet kent. In de show maakt het publiek kennis met echte toverkunst. Kinderen leren o.a. toveren zonder toverstok, toverspreuken en hoe het zit met toverdieren. Ook mogen twee kinderen proberen op een bezem te vliegen en gaat er een kind dwars door een betoverde spiegel. Er is een sprekende draak.
Een hilarische buikspreekpact.
De show zit vol met liedjes, tunes en wordt voortdurend ondersteund met achtergrondmuziek. Het is net alsof je naar een film kijkt waar je in kan meespelen! Heel bijzonder zijn ook de magische schatkisten die op het podium staan opgesteld. 10 Kinderen mogen nu echt gaan laten zien of zij daadwerkelijk kunnen toveren. Als zij hun kistje open kunnen maken zonder aan te raken, mogen zij het cadeautje uit het kistje meenemen. De Toverschool on Tour duurt standaard bijna 2 uur inclusief een korte pauze maar is qua tijd in diverse configuraties te boeken. Deze show is uitermate geschikt voor theaters, scholen, bedrijfsevenementen, festivals en andere grote maar ook kleinere evenementen. Speciaal voor winkelcentra hebben wij een passend dag vullend programma. Op het fraai - in stijl gedecoreerde – podium vindt dan ieder uur een show- & spelprogramma plaats van ca. 40 minuten. De eerst show begint om 12.00 uur en de laatste om 16.00 uur. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.
Shows:
 • Toverschool on TourVanaf2175

 • Ernst & Bobbie
  Ernst & Bobbie

  Vanaf3475 Kindershows

 • Super Sint bezoek
  Super Sint bezoek

  Vanaf750 Kindershows

 • Bobo’s Speelboom Avontuur
  Bobo’s Speelboom Avontuur

  Vanaf2195 Kindershows

Toverschool on Tour boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Toverschool on Tour beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Toverschool on Tour liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Toverschool on Tour wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Toverschool on Tour boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.