Search icon

Tribute to Madonna

Tribute to Madonna

Acts, clinics & shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent. Deze show moet u gezien hebben. Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop), is zeer geschikt als ‘special-act’ halverwege een feest of als ‘suprise-act’ opener/afsluiter van een spetterende avond. Wie kent niet de hits: “Like A Virgin”, “Holiday”, “Vogue”, “Like A Prayer”, “Hung Up”…en dit is nog maar een kleine greep uit de megahits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht. Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend zijn, choreografie en onovertroffen entertainment gehalte zowel vriend alsmede vijand te verbazen..en zo zal zij u doen verbazen met haar unieke/exclusieve Madonna-show! Deze Madonna is zowel solo als met band te boeken.
Shows:
 • Tribute to MadonnaVanaf975
Genres
AllroundTop 40Tribute

 • Paris Hilton look a like
  Paris Hilton look a like

  Vanaf1495 Imitators

 • Barry White Look a Like
  Barry White Look a Like

  Vanaf1095 Imitators

  DiscoSoul
 • Diva Turner
  Diva Turner

  Vanaf650 Imitators

  Dance ClassicsEighties / 80´s

Tribute to Madonna boeken doe je zelf!

Imitators zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tribute to Madonna beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tribute to Madonna liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tribute to Madonna wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tribute to Madonna boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.