Search icon

Trio Raak

Trio Raak

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
RAAK is een muzikaal trio dat speelt naar de mensen tóe. Zowel akoestisch mobiel als versterkt is RAAK de ideale muzikale invulling voor uw feest, partij, opening, bedrijfsfeest, borrel, verjaardag, bruiloft en festival. RAAK put uit een groot repertoire, met de nadruk op Nederlandse, Engelstalige pop, rock, rock & roll, instrumentaal werk en een uitgebreid Kerstrepertoire! RAAK mengt zich met het publiek om er samen een mooi feest van te maken! RAAK DE SFEER, IEDERE NOOT, NIET TE MISSEN, OP UW FEEST, HET IS ALTIJD RAAK Contrabas en zang: Fred Snel Zang en gitaar: Paul de Graaf Accordeon en zang: Rob Stoop
Shows:
 • Trio RaakPrijs op aanvraag
Genres
CeremonieFeestPopRock

Videos
 • Leuk dat je er bent band
  Leuk dat je er bent band

  Vanaf2950 Coverbands

  AllroundFeest
 • PEBB
  PEBB

  Vanaf1000 Coverbands

  FunkJazz
 • Three O Four
  Three O Four

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance

Trio Raak boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Trio Raak beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Trio Raak liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Trio Raak wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Trio Raak boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.