Search icon

Trompettist Gerard

Trompettist Gerard

Muzikanten
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Covers
Eigen nummers
Beschikbaarheid opvragen

Voor velen onder U is trompettist Gerard reeds een begrip. Sinds jaar en dag is hij met zijn gouden trompet te vinden in binnen- en buitenland. Ook was hij regelmatig bij de Tros, Veronica en Volkstümliche Alpenland en Schlagershow te horen met zijn lied "WINTERNACHT". Gerard neemt deel aan een groots Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party. Voor velen is Gerard de Andre Rieux op trompet. Gerard heeft geen eigen geluidsinstallatie maar kan deze wel voor u verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grote van de apparatuur. Prijs is op inprik basis. Repertoire o.a Alpenland Medley Ein festival der liebe - Jürgen Marcus Fiesta Mexicana - Rex Gildo Fliegerlied Vandaag Sweet Caroline DJ Ötzi komm mit mir nach Amerika Peter Wackel KIeine eva Rote sonne van Barbados Ich bin verliebt in die Liebe Endless love en nog veel meer etc. winternacht (nederlands) Nederlands repertoire teveel om op te noemen. Gerard treed op o.a in de onderstaande Shows in binnen en buitenland Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party (Niederlande), Schlagerfest (Niederlande), Niederländischer Künstler auf tour (Niederlande) Tv Show Andy's Music Paradies (Deutschland ) , Alpensterne musikanten parade tv show (Deutschland) Musikantenwelt (tv show) Tv Show AGP Ellef (Niederlande) http://freunde-der-alpenwelle.ch/alpenwelle/
Shows
Trompettist Gerard
Trompettist Gerard

Vanaf375

Genres
Levenslied / volksOktoberfestAchtergrondmuziekAllroundApres-skiCarnavalCountryEighties / 80´sInstrumentaalKerstKlassiekLatinRock & Roll

Videos
Foto's
 • Trompettist voor diverse gelegenheden
  Trompettist voor diverse gelegenheden

  Vanaf350 Trompettisten

  CarnavalEighties / 80´s
 • Mr. Trumpet
  Mr. Trumpet

  Vanaf235 Trompettisten

  HouseJazz
 • Harpissimo
  Harpissimo

  Vanaf1650 Muzikanten

Trompettist Gerard boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Trompettist Gerard online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Trompettist Gerard net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Trompettisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trompettisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Trompettist Gerard beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trompettisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Trompettist Gerard liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Trompettist Gerard wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Trompettist Gerard boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trompettisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.