Search icon

Trompettist Gerard

Trompettist Gerard

Muzikanten
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Voor velen onder U is trompettist Gerard reeds een begrip. Sinds jaar en dag is hij met zijn gouden trompet te vinden in binnen- en buitenland. Ook was hij regelmatig bij de Tros, Veronica en Volkstümliche Alpenland en Schlagershow te horen met zijn lied "WINTERNACHT". Gerard neemt deel aan een groots Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party. Voor velen is Gerard de Andre Rieux op trompet. Gerard heeft geen eigen geluidsinstallatie maar kan deze wel voor u verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grote van de apparatuur. Prijs is op inprik basis. Repertoire o.a Alpenland Medley Ein festival der liebe - Jürgen Marcus Fiesta Mexicana - Rex Gildo Fliegerlied Vandaag Sweet Caroline DJ Ötzi komm mit mir nach Amerika Peter Wackel KIeine eva Rote sonne van Barbados Ich bin verliebt in die Liebe Endless love en nog veel meer etc. winternacht (nederlands) Nederlands repertoire teveel om op te noemen. Gerard treed op o.a in de onderstaande Shows in binnen en buitenland Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party (Niederlande), Schlagerfest (Niederlande), Niederländischer Künstler auf tour (Niederlande) Tv Show Andy's Music Paradies (Deutschland ) , Alpensterne musikanten parade tv show (Deutschland) Musikantenwelt (tv show) Tv Show AGP Ellef (Niederlande) http://freunde-der-alpenwelle.ch/alpenwelle/
Shows:
 • Trompettist GerardVanaf375
Genres
Levenslied / volksOktoberfestAchtergrondmuziekAllroundApres-skiCarnavalCountryEighties / 80´sInstrumentaalKerstKlassiekLatinRock & Roll

Videos
Foto's
 • Thomas Wessels
  Thomas Wessels

  Vanaf450 Trompettisten

  DiscoFunk
 • Saskia Laroo JCC (trompet & keyboards)
  Saskia Laroo JCC (trompet & keyboards)

  Vanaf350 Trompettisten

  Jazz
 • Brass trompettist Gerard
  Brass trompettist Gerard

  Vanaf199 Trompettisten

  CountryJazz

Trompettist Gerard boeken doe je zelf!

Trompettisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trompettisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Trompettist Gerard beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trompettisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Trompettist Gerard liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Trompettist Gerard wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Trompettist Gerard boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.