Search icon

Trompettist voor diverse gelegenheden

Trompettist voor diverse gelegenheden

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een zeer divers aanbod in verschillende muziekstijlen. Live muziek begeleid door orkestbanden die speelbaar zijn op elke locatie. Dit is ook af te wisselen met zang. Waarvoor verzorg ik de muziek:
 • Special events
 • Braderie
 • Feesten en partijen
 • Bruiloft en uitvaarten
Mijn repertoire is zeer divers, zodat er altijd muziek bij zit die aansluit op uw activiteit.
 • Nederlandstalige muziek
 • Engelstalige muziek
 • Jaren 60,70,80,90 muziek
 • Klassiek
 • Seizoen thema's ( Sinterklaas, kerst, carnaval)
Shows
Trompettist voor diverse gelegenheden
Trompettist voor diverse gelegenheden

Vanaf350

Genres
CarnavalEighties / 80´sKlassiekLevenslied / volksNineties / 90`sSeventies / 70`s

Videos
 • Diederik Ruisch (Trompettist)
  Diederik Ruisch (Trompettist)

  Vanaf275 Trompettisten

  AllroundFeest
 • Trompettist Bob
  Trompettist Bob

  Vanaf395 Trompettisten

  FunkHipHop
 • Percussionist Daniël Bloem Berretty
  Percussionist Daniël Bloem Berretty

  Vanaf400 Drummers

Trompettist voor diverse gelegenheden boeken doe je zelf!
Trompettisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trompettisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Trompettist voor diverse gelegenheden beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trompettisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Trompettist voor diverse gelegenheden liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Trompettist voor diverse gelegenheden wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Trompettist voor diverse gelegenheden boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trompettisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.