Search icon

Troubadour harp

Troubadour harp

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Uniek: een harpiste die lopend met de harp kan spelen. dit geeft uw evenement een subtiele warme sfeer Een troubadour harp, op eigen wijze bespeeld, wandelend tussen het publiek of ergens in de natuur Lies speelt een combinatie van folk,  wereldmuziek, klassiek en meditatief de harp is geschikt voor een beeldentuin, kunstgalerie, expositie, kasteeltuin soms zelfs tijdens een uitvaart in de buitenlucht harp muziek geeft een bijzondere sfeer de klanken en melodieën omlijsten uw evenement en passen zich aan
Shows:
 • Troubadour harpVanaf235
Genres
FolkKlassiek

Videos
 • Accordéon Mélancolique
  Accordéon Mélancolique

  Vanaf800 Accordeonisten

 • Cees Cools
  Cees Cools

  Op aanvraag Pianisten

 • Han Litz JCC (fluit)
  Han Litz JCC (fluit)

  Vanaf350 Fluitisten

  FunkHouse

Troubadour harp boeken doe je zelf!

Harpisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Harpisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Troubadour harp beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Harpisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Troubadour harp liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Troubadour harp wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Troubadour harp boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.