Search icon

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tur-G (uitspraak 'tuur-dji'), voornaam Arthur, is afkomstig uit Amsterdam-Zuidoost. Vanaf zijn derde ging hij met zijn broer Meo-D mee naar de opnamestudio. Het vak kreeg hij hierdoor al vanaf jonge leeftijd mee. Zelf begon hij ook te rappen en hij wordt daarin begeleid door zijn broer. In 2011 plaatste hij zijn eerste videoclips op YouTube. Zijn clips worden vaak bekeken, zoals Dingen te doen en Black & yellow met Meo-D meer dan een miljoen maal. Een jaar later volgde zijn grootste hit, Miljonair, die meer dan vier miljoen maal werd bekeken. Een andere hit is bijvoorbeeld Fissa (2014) die hij in samenwerking met Emms (Broederliefde) en zijn leeftijdsgenoot Andy maakte. Hij heeft ook werk met andere artiesten gemaakt, zoals met Nathalie Blue en meerdere keren met Giorgio. In 2010 gaf hij al eens een korte sessie op het hiphopplatform 101Barz van BNN. Met een leeftijd van acht jaar was hij toen gastrapper tijdens sessie van Anu-D en Meo-D. Met dit tweetal rapte hij daar later nog eens. In 2016 maakte hij bij 101Barz zijn debuut als soloartiest, eerst met een blow-out-sessie en enkele maanden later met een zomersessie.
Shows:
 • Tur-GPrijs op aanvraag
Genres
RapUrban

Videos
 • Daryll
  Daryll

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • The Outhere Brothers
  The Outhere Brothers

  Op aanvraag Rappers

  Nineties / 90`sRap
 • Brownie Dutch
  Brownie Dutch

  Op aanvraag Rappers

  HipHopPop

Tur-G boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tur-G beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tur-G liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tur-G wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tur-G boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.