Search icon

Two Crooks

Two Crooks

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Two Crooks, wie kent hen nou niet? Enorme hits met views en plays tot ver in de miljoenen. En met genoeg materiaal op de plank om dit de komende jaren vol te houden, maar zeer waarschijnlijk nog groter te maken. De drive achter de Crooks kwam van Brian. Hij heeft oog voor talent, oor voor muziek en een doeltreffende smaak als het gaat om uitstraling. Zoveel, dat hij vond dat Two Crooks er anders moest uit gaan zien. Two Crooks werd al gedragen door de creatieve kant van Brian, maar ook de zakelijke aspecten nam hij voor zijn rekening. En dat liet hem inzien dat hij in zijn eentje al Two Crooks tegelijk is. De hit single van Two Crooks ‘Meisjes Blijven Meisjes’ met Ronnie Flex, Frenna(SFB) en Emms( Broederliefde) heeft inmiddels meer dan 12 miljoen plays op YouTube. Voor de single heeft Two Crooks onlangs een Gouden Plaat ontvangen. Ook de nieuwe single ‘Op en Neer’ van Two Crooks is een regelrechte hit. De single kan elk moment de 4 miljoen plays op YouTube aantikken. Ook voor deze single heeft Two Crooks inmiddels een Gouden Plaat ontvangen.
Shows
Two Crooks
Two Crooks

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundHipHopRapTop 40Urban

Videos
 • Shock Elias
  Shock Elias

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Yung Internet
  Yung Internet

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Gio
  Gio

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
Two Crooks boeken doe je zelf!
Rappers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Two Crooks beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Two Crooks liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Two Crooks wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Two Crooks boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Rappers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.