Search icon

Tygo Nendels

Tygo Nendels

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zanger Tygo Nendels is afkomstig uit Best bij Eindhoven. In 2010 verscheen zijn eerste single: “Omdat ik van je hou“. De plaat had veel airplay en werd veel gedraaid in het uitgaansleven. In oktober van 2010 verschijnt de tweede single van Tygo Nendels: “Geen wonder dat ik ween“. De single komt eind november binnen in de Mega Top 100 en de radiostations zijn laaiend enthousiast. “Geen wonder dat ik ween” is een tango die het zeer goed doet bij de dansscholen. De derde single van Tygo is: “Dromen doe ik alleen voor jou“. Een prachtig zeer gevoelig gezongen nummer waarin Tygo laat horen dat hij over een geweldig stemgeluid beschikt. In april van 2013 verschijnt er wederom een prachtig en gevoelig liedje van Tygo op single. De titel van het nummer is “Ik kon het bijna niet geloven” . Voor wie op zoek is naar een artiest die welhaast op ouderwetse wijze de ‘snik in de stem’ heeft is bij deze zanger aan het juiste adres.
Shows
Tygo Nendels
Tygo Nendels

Prijs op aanvraag

Genres
FeestLevenslied / volksPop

 • Rene Riva
  Rene Riva

  Op aanvraag Zangers

  AllroundLevenslied / volks
 • Mario Veltman
  Mario Veltman

  Vanaf1995 Zangers

  AllroundFeest
 • Danny Vera
  Danny Vera

  Op aanvraag Zangers

  AllroundBlues
Tygo Nendels boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tygo Nendels beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tygo Nendels liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tygo Nendels wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tygo Nendels boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.