Search icon

U2be the belgian u2 experience

U2be the belgian u2 experience

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
de meest authentieke u2 tributeband van Europa U2be - The Belgian U2 Experience U2be … Nothing like the real thing … but we like to be second best ! ​ "U2be - The Belgian U2 Experience" is een ervaren U2 Tribute Band. U2be brengt op verbazingwekkend precieze manier zowel de oudere hits als nieuwer werk met passie en respect voor het origineel uit Ierland. Met alle hits uit ongeveer 40 (!) jaar U2 geschiedenis op hun playlist, zijn ze er zeker van dat ze een zeer breed publiek aanspreken met hun non-stop wervelende shows : Where the streets have no name, Pride, Vertigo, Beautiful day, Elevation, I will follow, Sunday bloody Sunday, New Years’ day, With or without you, One… Met veel oog voor detail ontrafelden ze de typerende “wall of sound” en reconstrueerden ze die met de typische en zeer herkenbare klanken, het gebruik van samples/intro’s,… zoals gebracht door “U2” zelf. Daarnaast werd ook de focus gelegd op het visuele aspect : looks & moves on stage, identieke instrumenten, video-animatie (synchroon met de muziek… een technisch hoogstandje!). Dit allemaal om de toeschouwers nog meer te laten opgaan in de show. Zie hun live beeldmateriaal via het YouTube kanaal en de website : www.U2be.eu
Shows:
 • tribute to U2Vanaf2350
Genres
AllroundPopTribute

Videos
Foto's
 • Sons of Queen
  Sons of Queen

  Vanaf1750 Tributebands

  Tribute
 • Story of Boybands
  Story of Boybands

  Vanaf4950 Tributebands

  DanceNineties / 90`s
 • Abba Fever UK
  Abba Fever UK

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute

U2be the belgian u2 experience boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is U2be the belgian u2 experience beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat U2be the belgian u2 experience liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van U2be the belgian u2 experience wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je U2be the belgian u2 experience boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.