Search icon

Undercover Catering

Undercover Catering

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Professioneel cateringpersoneel is nog niet zo makkelijk te krijgen, zullen mensen wel eens denken als ze deze bediening meemaken. Het bijzondere van deze act is, dat uw gasten in het eerste uur niet in de gaten hebben dat er acteurs tussen het bedienende personeel  rondlopen. De verrassing en het besef van de poets die hen gebakken is, komen later op de avond. Aanvankelijk heel rustig en respectvol, gaan de spelers langzaamaan naast de etiquette zitten en wordt de sfeer in de zaal licht absurd. Het begint op te vallen dat er een serveerster tussen loopt die de wijnflessen behandelt als haar dierbare kinderen, die vooral dicht aan de borst gekoesterd moeten blijven, dat er een ober steeds stiekem een flinke slok uit een glas snoept en dat een ander met een meetlint alle glazen en messen herschikt, om de orde te bewaren op de tafels. Tijdens deze fase beginnen sommige gasten zich plaatsvervangend te schamen en het komt ook voor dat de partymanager aangesproken wordt op het functioneren van zijn personeel. Vervolgens begint men achter de rug van de bediening te lachen, want intussen heeft een groot deel van het gezelschap wel ontdekt dat er één niet spoort, of zijn het er twee? De volgende fase is het openlijk testen van het personeel, totdat men tot de conclusie komt dat hier echt iets niet klopt. Nu wordt het eindelijk duidelijk dat het om een act gaat en kan men opgelucht de gène en kromme tenen weer loslaten. Deze act is voor een Sitting Dinner. Duur: tot 3 uur.
Shows
Undercover Catering
Undercover Catering

Vanaf1095


 • Rijdende Robot
  Rijdende Robot

  Vanaf1050 Animatie acts

 • Penny For Your Thoughts
  Penny For Your Thoughts

  Vanaf500 Animatie acts

 • Toiletjuf Gerry
  Toiletjuf Gerry

  Vanaf650 Animatie acts

Undercover Catering boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Undercover Catering online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Undercover Catering net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Undercover Catering beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Undercover Catering liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Undercover Catering wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Undercover Catering boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.