Search icon

Uptown Coverband

Uptown Coverband

Bands
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
UPTOWN ALLROUND COVERBAND Op zoek naar de coverband band voor het feest? Met de ALLROUND COVERBAND formaties van UPTOWN heb je voor elk moment van het feest een passende oplossing. Of het nu muziek is tijdens het diner, een inloop set bij de borrel of het dak er af moet? Met het spetterende zang trio en enthousiasme van de band wordt met iedere bezetting moeiteloos op elke gelegenheid ingespeeld.
Shows:
 • Uptown Allround CoverbandVanaf2195
Genres
AchtergrondmuziekAllroundCeremonieDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFunkNineties / 90`sNu-discoPopRnBRockRock & RollSeventies / 70`sSoulTop 40Zeroes / oo`s

Videos
Foto's
 • Flair
  Flair

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • Latino BM Royale
  Latino BM Royale

  Vanaf2150 Allround

  CarnavalFeest
 • Trendline
  Trendline

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40

Uptown Coverband boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Uptown Coverband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Uptown Coverband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Uptown Coverband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Uptown Coverband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.