Search icon

Urban Black & White standbeeld

Urban Black & White standbeeld

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Urban black & white: Is ze in beweging of staat ze stil? Unieke straat act waar het contrast tussen wit/zwart en stilstand en beweging centraal staat. De act is te spelen op één vaste plek of mobiel inzetbaar. Het publiek zal verrast zijn door de eyecatcher die de act is en zorgt voor een absoluut foto moment. Door de mobiliteit is de act interactief en naar wens aan te vullen. De act wordt 4 x 35 minuten gespeeld binnen 4 aaneengesloten uren. Dit arrangement is geschikt voor: - Straattheater - Winkelcentra - Promotie - Evenementen Belangrijke info: - De act wordt 4 x 35 minuten gespeeld binnen 3,5 uur - De act is volledig mobiel - De act kan op een vaste plek met decor gespeeld worden (2 x 2 meter) - De act is interactief
Shows:
 • Urban Black & White standbeeldVanaf395

 • Koks op Stelten
  Koks op Stelten

  Vanaf850 Theateracts

 • Venus van Milo - standbeeld
  Venus van Milo - standbeeld

  Vanaf550 Theateracts

 • De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat
  De meiden van LOS - Muzikaal cabaret op maat

  Vanaf2595 Theateracts

Urban Black & White standbeeld boeken doe je zelf!

Theateracts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Urban Black & White standbeeld beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Urban Black & White standbeeld liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Urban Black & White standbeeld wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Urban Black & White standbeeld boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.