Search icon

Urvin Monte

Urvin Monte

Presentatoren
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Urvin Monte is o.a. bekend van het tv programma Dance Dance Dance, de serie GTST in de rol van Felix Jagtman en is op Videoland te zien in het derde seizoen van Meisje van Plezier. Voor de musical liefhebbers is hij ook niet een onbekende. Hij won in 2009 een Johnny Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. In 2023 maakt Urvin zijn filmdebuut in de film ‘Leeuwin’. Na een professionele danscarrière is hij ook acteur, presentator, zanger en DJ. Onlangs nam hij plaats op de stoel van regisseur voor de Michael Jackson tribute show ‘Off The Wall’. Sindsdien voegt deze creative duizendpoot ook de titel ‘regisseur’ toe aan zijn nu al indrukwekkende allround track record. Kortom, entertainment stroomt door zijn aderen! Urvin groeide op in een muzikale familie. Zijn vader was DJ en zijn moeder hield van Salsa dansen. Het was voor velen dan ook geen verrassing dat hij al van jongs af aan de spotlights opzocht. Op 7-jarige leeftijd stond hij aan het begin van een glansrijke danscarrière. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn charmes werd hij uiteindelijk een geliefd hiphop docent, choreograaf voor o.a. Roméo en Re-Play. 
 Deze geboren entertainer vindt zijn weg in de musical wereld en was te zien in o.a. Mamma Mia, Shrek, Hairspray, The Bodyguard, en Five Guys Named Moe waarvoor hij een musical Award heeft ontvangen.
 Dat Urvin ook zijn passie heeft gevonden als DJ is volkomen logisch. In 2011 en 2012 deed hij een zomertour door zuid-Europa. Sindsdien draait hij regelmatig op bedrijfs,- en privé feesten. Zijn liefde voor muziek hoor je dan ook terug in zijn opzwepende DJ sets. 
 Door zijn allround ervaring op het podium voelt Urvin haarfijn aan hoe hij het publiek met zijn charisma moet entertainen. Zoek je een enthousiaste presentator die zijn vak verstaat én sfeer kan maken, dan is Urvin een waardevolle toevoeging op uw evenement!
Shows
* Optie 1. PRESENTATOR
* Optie 1. PRESENTATOR

Prijs op aanvraag

* Optie 2. DJ
* Optie 2. DJ

Prijs op aanvraag

* Optie 3. PRESENTATOR en DJ
* Optie 3. PRESENTATOR en DJ

Prijs op aanvraag

Genres
Top 40DiscoEighties / 80´sNineties / 90`sRnB

 • Stand up Comedy Act
  Stand up Comedy Act

  Vanaf655 Presentatoren

 • Fatima Moreira de Melo
  Fatima Moreira de Melo

  Op aanvraag Presentatoren

 • Dennis Storm
  Dennis Storm

  Op aanvraag Presentatoren

Urvin Monte boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Urvin Monte online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Urvin Monte net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Urvin Monte beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Urvin Monte liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Urvin Monte wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Urvin Monte boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.