Search icon

Urvin Monte

Urvin Monte

Presentatoren
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Urvin Monte is o.a. bekend van het tv programma Dance Dance Dance, de serie GTST in de rol van Felix Jagtman en is op Videoland te zien in het derde seizoen van Meisje van Plezier. Voor de musical liefhebbers is hij ook niet een onbekende. Hij won in 2009 een Johnny Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. In 2023 maakt Urvin zijn filmdebuut in de film ‘Leeuwin’. Na een professionele danscarrière is hij ook acteur, presentator, zanger en DJ. Onlangs nam hij plaats op de stoel van regisseur voor de Michael Jackson tribute show ‘Off The Wall’. Sindsdien voegt deze creative duizendpoot ook de titel ‘regisseur’ toe aan zijn nu al indrukwekkende allround track record. Kortom, entertainment stroomt door zijn aderen! Urvin groeide op in een muzikale familie. Zijn vader was DJ en zijn moeder hield van Salsa dansen. Het was voor velen dan ook geen verrassing dat hij al van jongs af aan de spotlights opzocht. Op 7-jarige leeftijd stond hij aan het begin van een glansrijke danscarrière. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn charmes werd hij uiteindelijk een geliefd hiphop docent, choreograaf voor o.a. Roméo en Re-Play. 
 Deze geboren entertainer vindt zijn weg in de musical wereld en was te zien in o.a. Mamma Mia, Shrek, Hairspray, The Bodyguard, en Five Guys Named Moe waarvoor hij een musical Award heeft ontvangen.
 Dat Urvin ook zijn passie heeft gevonden als DJ is volkomen logisch. In 2011 en 2012 deed hij een zomertour door zuid-Europa. Sindsdien draait hij regelmatig op bedrijfs,- en privé feesten. Zijn liefde voor muziek hoor je dan ook terug in zijn opzwepende DJ sets. 
 Door zijn allround ervaring op het podium voelt Urvin haarfijn aan hoe hij het publiek met zijn charisma moet entertainen. Zoek je een enthousiaste presentator die zijn vak verstaat én sfeer kan maken, dan is Urvin een waardevolle toevoeging op uw evenement!
Shows:
 • * Optie 1. PRESENTATORPrijs op aanvraag
 • * Optie 2. DJ Prijs op aanvraag
 • * Optie 3. PRESENTATOR en DJ Prijs op aanvraag
Genres
Top 40DiscoEighties / 80´sNineties / 90`sRnB

Videos
 • Presentator Jeroen van den Berg
  Presentator Jeroen van den Berg

  Vanaf700 Presentatoren

 • Jan Douwe Kroeske
  Jan Douwe Kroeske

  Vanaf3000 Presentatoren

 • Andy van der Meijde
  Andy van der Meijde

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundDance

Urvin Monte boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Urvin Monte beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Urvin Monte liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Urvin Monte wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Urvin Monte boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.