Search icon

USA cheerleaders

USA cheerleaders

Acts, clinics & shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Cheerleader show met 5 danseressen - 3,5 minuten. Ook te boeken met minder/meer danseressen (Dit heeft invloed op de prijs). Om uw evenement een boost te geven kun u onze cheerleaders hun kunsten laten vertonen, zowel geschikt op het sportveld als op het podium. De danseressen enthousiasmeren het publiek met een yell, gave tric’s en snelle danspassen. Deze act hebben we ook in een variant zonder pompons waarbij de act een videoclip-actige sfeer krijgt met stoere sexy dansers.
Shows:
 • USA cheerleadersVanaf800
Genres
Allround

Videos
 • Python act
  Python act

  Vanaf400 Dansshows

 • Tango: Amor I Passion
  Tango: Amor I Passion

  Vanaf575 Dansshows

  Klassiek
 • The Fire
  The Fire

  Vanaf945 Dansshows

  HipHop

USA cheerleaders boeken doe je zelf!

Dansshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is USA cheerleaders beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat USA cheerleaders liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van USA cheerleaders wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je USA cheerleaders boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.