Search icon

Van Buuren

Van Buuren

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Dit oer-Hollandse duo is een must-have op uw event. Met hun komische uiterlijk en geweldige rollenspel is dit duo een toevoeging voor ieder event wat net dat extra randje wilt toevoegen! Welkom thuis, je hebt aangebeld bij de buurtjes Toiske en Tieske. Dit Hollands duo is helemaal weg van het kikkerlandje Nederland. De dames bezitten de Brabantse gezelligheid, en zijn echte kenners van de feitjes van de lage landen. Met van Buuren zit u alle seizoenen zeker meteen in Hollandse sferen! De dames dragen kleding die ze zelf hebben ontworpen. Echt Dutch Design! Het accentueert hun sterke punten. Drentse hunebedden op de dijen van Toiske of juist die taillelijn van Tieske, die de vele bruggetjes van Amsterdam symboliseert. De kleuren rood, wit en blauw symboliseren waar zij zich thuis voelen: Nederland! Toiske is nogal gevormd en gezet. Ze is een beetje onhandig en wat lomp. Een gezellige dame dat wel! Zelf vindt ze dat ze het Hollands talent heeft en wil deze graag aan u laten zien, nou ja meer laten horen. Ze praat aan een stuk door. Tieske is een verre achternicht van Toiske met een Zuid Duitse achtergrond en connecties in Oostenrijk. Deze pientere dame kunt u alles vragen over Nederland. Tot in de puntjes netjes en verzorgd, zij is Neerlands Trots! Het perfectionisme zult u dan ook zeker merken. Het woord smetvrees is haar zelf niet bekend maar wellicht dat u er zelf wat in herkent.
Shows
Van Buuren
Van Buuren

Vanaf500


 • Hanenkammen op Stelten!
  Hanenkammen op Stelten!

  Vanaf850 Ontvangstacts

 • Groene fee!
  Groene fee!

  Vanaf375 Ontvangstacts

 • Les Deux Josephines
  Les Deux Josephines

  Vanaf850 Ontvangstacts

Van Buuren boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Van Buuren online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Van Buuren net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Van Buuren beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Van Buuren liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Van Buuren wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Van Buuren boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.