Search icon

Van Katoen

Van Katoen

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Foto: Pim Geerts

Van Katoen biografie

De elegante zusjes Anna, Hannah, Johanna en Suzannah creëren kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven.
Met hun aanwezigheid laten ze een spoor van creativiteit na.
Ze versieren hun omgeving met breiwerken en borduren met garen om alles dat het leven brengt mooier te maken: een lijnenspel van wol in de lucht, een kruissteek in een blad van een boom. Op hun hoge stelten kunnen zij lantaarnpalen, bomen en andere, alledaagse objecten versieren met hun handwerk en hun liefde. Zelfs in de kleinste dingen zien zij schoonheid en vreugde en dat enthousiasme willen ze graag met het publiek delen. Ze dansen en flaneren op hun stelten en laten zo nu en dan hun prachtige, met de hand bewerkte vleugels aan de toeschouwers zien. De zusjes delen hun vergaarde wijsheden graag met het publiek en de omgeving: met hun uitspraken op bijzondere kaartjes versieren ze hun omgeving en verblijden zij het publiek. Het gezelschap van deze dames brengt je in een oase van rust. Kijk en droom weg van het drukke leven van alledag. Deze act is geschikt voor onder andere straattheaterfestivals en andere festivals, winkelcentra, feesten, bedrijfsevenementen en openingen. Deze steltenact is in het bijzonder geschikt voor evenementen met de thema’s handwerken en mindfulness. De decoratie en kaartjes van deze act zijn te personaliseren naar het evenement (op aanvraag). De act Van Katoen is te boeken in een groep van 2 - 4 performers. De act wordt gespeeld op stelten van 1 meter.
Shows
Van Katoen
Van Katoen

Vanaf745


 • Spectaculair zeemeermin entertainment
  Spectaculair zeemeermin entertainment

  Vanaf155 Theateracts

 • Duo Diesel
  Duo Diesel

  Vanaf1000 Theateracts

 • Madame Mystique (levend standbeeld)
  Madame Mystique (levend standbeeld)

  Vanaf400 Theateracts

Van Katoen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Van Katoen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Van Katoen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Van Katoen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Van Katoen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Van Katoen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Van Katoen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.