Search icon

Veldhuis & Kemper

Veldhuis & Kemper

Comedians and cabaretiers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Veldhuis & Kemper bestaat uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Hun wortels liggen in de reclamewereld en zodoende zijn ze enigszins vreemde eenden in het theater. En hoewel dat met de dag minder wordt, helemaal wennen zal het wel nooit. Eind ’99 schreef Veldhuis & Kemper zich “voor de grap” in voor een cabaretfestival. Een paar maanden en 6 optredens later eindigden ze tot hun eigen verbazing op de tweede plaats van Cameretten, direct na Marc-Marie Huijbregts. Vanaf dat moment hebben Veldhuis & Kemper de smaak definitief te pakken. Inmiddels is de als eenmalig bedoelde tirade uitgegroeid tot het avondvullende programma ‘Half zo Echt’. De reclamewereld, waar de ‘roots’ van Veldhuis & Kemper liggen, staat nu niet bepaald bekend om z’n erudiete en genuanceerde blik op zwaarwichtige thema’s. Als het om relaties gaat – en dat gaat het in ‘Half zo Echt’ – schuwen Veldhuis & Kemper de confrontatie met de ontnuchterende werkelijkheid dan ook niet. NRC Handelsblad noemde hun debuutprogramma zelfs “de mannelijke variant van Sex and the City”… Ondertussen zijn Veldhuis & Kemper graag geziene gasten in het land met hun speciaal ‘op maat’ geschreven programma’s voor de zakelijke- en feestelijke markt: bedrijven, instellingen en overheid.
Shows
Veldhuis & Kemper
Veldhuis & Kemper

Prijs op aanvraag


Videos
 • Jeroen van Koningsbrugge
  Jeroen van Koningsbrugge

  Op aanvraag Comedians and cabaretiers

  AllroundFeest
 • Dom & Blond
  Dom & Blond

  Vanaf995 Comedians and cabaretiers

 • Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter
  Sebastiaan Kieft - Dagvoorzitter

  Vanaf850 Comedians and cabaretiers

Veldhuis & Kemper boeken doe je zelf!
Comedians and cabaretiers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians and cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Veldhuis & Kemper beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians and cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Veldhuis & Kemper liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Veldhuis & Kemper wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Veldhuis & Kemper boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedians and cabaretiers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.