Search icon

VinKlein

VinKlein

DJ's
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wij zijn een jong dj-team. Wat gericht is voornamelijk op house/techno. Echter kunnen wij elk genre draaien. We staan dus ook voornamelijk op tech house festivals. Ook staan we vaak bij restaurant’s! En we zijn uiteraard ook niet vies van de studente feesten ;-). Voor meer vragen kunt u gerust een berichtje sturen of een belletje voor een snellere reactie!
Shows
VinKlein
VinKlein

Vanaf650

Genres
AchtergrondmuziekAllroundDanceDance ClassicsDiscoElectro HouseHouseNu-discoPopProgressive houseTechnoTop 40Trance

 • Reza
  Reza

  Vanaf500 House DJ's

  DanceHouse
 • DJ Mylo
  DJ Mylo

  Vanaf750 House DJ's

  AllroundHouse
 • Luke Solar (DJ)
  Luke Solar (DJ)

  Vanaf250 House DJ's

  DanceHouse
VinKlein boeken doe je zelf!
House DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is VinKlein beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat VinKlein liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van VinKlein wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je VinKlein boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

House DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.