Search icon

Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers

Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers

Muzikanten
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers is een inmiddels grote naam in de klassieke en pop muziekindustrie. Met optredens bij grote concerten (o.a. André Rieu, Vrienden van Amstel Live, The Streamers, Groots met een zachte G) heeft ze een enorme bühne ervaring en is ze een mooie verschijning om te zien. Giedrė is een vaste violiste in de band van Danny Vera en treedt op met andere grote Nederlandse artiesten zoals Guus Meeuwis, Suzane en Freek, Claud, Miss Montreal.

Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers is een Litouwse die de liefde voor de viool ontdekte toen ze pas 6 jaar oud was. Komende uit een gezin met een ingenieur vader en een moeder die kunstschaatser is heeft zij nooit haar passie voor muziek opgegeven. In 1991 begon Giedrė te studeren aan het gymnasium voor muziek in Kaunas (Litouwen) met viool als hoofdvak en in 2003 ging ze verder aan de Litouwse Academie voor Muziek en Theater, waar ze met de hoogste cijfers afstudeerde. Als beste studente van haar afdeling kreeg Giedrė een studiebeurs aangeboden om haar kennis en vaardigheden buiten de landgrenzen verder te ontwikkelen. Dit bracht haar in 2005 naar Nederland waar ze studeerde aan het Conservatorium van Maastricht. Hier behaalde ze een bachelor- en masterdiploma in zowel vioolspelen als lesgeven. Gedurende haar carrière is Giedrė finaliste en winnares geworden van nationale en internationale competities, speelde ze solo recitals en kamermuziek concerten in diverse landen. Ze was bevoorrecht te mogen spelen in de bekende zalen als het Berliner Philharmonie en het Concertgebouw in Amsterdam. Giedrė speelde als soliste met orkesten en als lid van verschillende orkesten voor diversen bekende mensen en royalties zoals onze eigen koning Willem Alexander en Koningin Maxima tijdens het inhuldigingsconcert in 2013 in Amsterdam. Tijdens haar bachelor studie in Litouwen (2003-2006) werkte Giedrė als 1e violiste bij het Kaunas Symfonieorkest. In 2010 is ze begonnen bij de wereldberoemde violist André Rieu en .......

Shows
Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers
Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers

Vanaf450

Genres
KlassiekAchtergrondmuziekInstrumentaalJazzKerstPopSoul

Foto's
 • Ian de Jong
  Ian de Jong

  Vanaf225 Violisten

 • Contemplatie concert
  Contemplatie concert

  Vanaf660 Violisten

  InstrumentaalKlassiek
 • Jazz trio BORN
  Jazz trio BORN

  Vanaf1775 Trio's

  AchtergrondmuziekJazz
Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Violisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Violisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Violisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Violisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.